De leukste kapsalon van Nederland!

Geschiedenis ProHair

Mijn naam is Karin Meijboom-Heijkans en ik ben geboren op 16 juli 1971. Ik was 18 jaar toen ik afstudeerde aan de Nederlandse Kappersacademie te Rotterdam. Na de geboorte van mijn eerste zoon Mike opende ik in mei 1991 met veel enthousiasme de deuren van mijn eigen kapsalon in Vlissingen. In het begin op een slaapkamer en daarna, na de geboorte van mijn tweede zoon Swen, in een serre achter het huis. Al snel groeide dit concept uit tot een groot succes, klanten gaven aan te houden van de huiselijke sfeer en de persoonlijke aandacht. Door het succes werd besloten om naar een ander pand te verhuizen zodat de kapsalon verder uitgebreid kon worden.

In 2007 ontmoet ik tijdens het eten van een hamburger bij de Mac Donalds mijn man Marin, die de olie in de machine blijkt te zijn voor ProHair. Samen openden wij in 2010 de deuren van onze nieuwe salon op het Edisonpark aan de rand van Vlissingen. Een mooie, nieuwe en moderne salon die de mogelijkheden biedt om naast het knippen van onze klanten ook personeel te trainen en toekomstige kappers op te leiden.

Missie

In een ontspannen, gezellige en familiaire kapsalon haalt ProHair de beste versie van de klant naar boven

 • ProHair is van mening dat iedereen een mooie kant heeft, wij staan dan ook graag klaar om de mooiste versie van jullie naar boven te halen!
 • ProHair staat voor een persoonlijke en eerlijke benadering waarbij je een juist advies krijgt en vooral goed geluisterd wordt naar de wensen van een klant.
 • Door ons interne educatieprogramma kunnen wij ons blijven onderscheiden van andere kappers. ProHair kan hierdoor de hoogst haalbare kwaliteit bieden in vakmanschap en advies over kapsels en verzorgende producten.

Visie

Luxe voor iedereen

 • Het team van ProHair helpt je met het kiezen van een kapsel dat past bij jouw type haar en gezichtskenmerken, maar ook bij jouw lifestyle en persoonlijkheid.
 • Iedere coupe bestaat uit een bepaalde vorm, wij gaan op zoek naar de juiste balans in vorm voor iedere klant. Dit is de reden waarom ProHair gekozen heeft om te werken volgens de methode van Pivot Point: deze methode start namelijk vanuit de vorm.
 • Wij houden van het maken van mooi haar. Echter, niet alles kan of is goed voor het haar. Door het geven van een eerlijk en juist advies waarborgen wij de kwaliteit van jullie mooie haar.
 • Het team van ProHair is creatief en heeft passie voor het kappersvak. Inspiratie halen wij uit de wereld om ons heen. Wij zorgen voor flexibiliteit in het kapsel en stijlen het voor iedere gelegenheid.
 • Door de nauwe samenwerking met Pivot Point zijn wij altijd op de hoogte van de laatste mode, trends, tips en tricks.
 • Mode en trends vertalen wij in een handomdraai naar een passende coupe voor iedereen
 • Nieuwe ProHair-kappers gaan direct onze interne opleiding in om onze, jarenlang opgebouwde, kwaliteit te waarborgen.
 • Wij werken met producten van L’Oréal Professionnel. Samen met L’Oréal garanderen wij houdbaarheid, glans en de beste verzorging voor het haar.

COMPLETE PRAKTIJKOPLEIDING
“THE FUNDAMENTALS”

Door Kappers Opleiding Zeeland in samenwerking met Pivot Point

Welkom bij Kappers Opleiding Zeeland.

Niets is zo belangrijk als een sterke basis die je later kunt uitbreiden. Eén van de sterkste troeven van deze kappersopleiding is dat we het onderwerp uitgebreid én deskundig aanpakken. Wij als professioneel opgeleide trainers van Pivot Point zijn gepassioneerd door het vak en scholen ons voortdurend bij. Wat mag je verwachten van the Fundamentals kappersopleiding? In een kleine groep gaan we methodisch aan de slag en bouwen we de kappersopleiding stap voor stap op. Het is niet alleen de meest betrouwbare, beste en snelste manier om het vak te leren, we garanderen ook resultaten die door elke werkgever erkend worden.

Kappers Opleiding Zeeland heeft ervoor gekozen om deze fundamentals opleidingen in samenwerking met Pivot Point te organiseren. Met meer dan 50 jaar ervaring in de educatie voor de kappersindustrie mogen we zeggen dat Pivot Point een uitstekende partner is voor KOZeeland. Tijdens de opleidingen van KOZeeland leer je volgens de Pivot Point methode het vak aan. Meer weten over Pivot Point? Neem dan een kijkje op: www.pivotpoint.nl

Zowel de opleiding “The Fundamentals” als het “open aanbod” sluiten perfect aan op de moderne kapsalon van nu.

Tijdens de opleiding bouw je een portfolio op om te gebruiken bij sollicitaties en als naslagwerk voor jezelf. Na een positief afronden van de opleiding behaal je een gewaardeerd certificaat om trots op te zijn!
Iedereen die een flinke dosis ambitie en motivatie heeft is welkom. Ook wanneer je niet meer de leeftijd van 18 jaar hebt!

Of het nu gaat over een complete opleiding, een “op-frissings” cursus of het aanleren van nieuwe technieken, wij zijn er om je te helpen!

www.kozeeland.nl

De koffie staat al voor je klaar, graag tot ziens bij ProHair!