De leukste kapsalon van Nederland!

Barbershop

Strak tot in de puntjes

Traditioneel knippen en scheren in een nieuw jasje.
Herenvak betekent vakmanschap, hierin is de ambacht, vakbeheersing en de kunst van het vak terug te zien. De heren bij ProHair worden hierin zeker niet vergeten, we nemen de tijd en aandacht die het verdient. Met of zonder baard, kom langs en ervaar de beleving.

Scheren

De baard en snor zijn terug! De man van nu is trots op zijn mannelijkheid en toont deze samen met een goede coupe. BarberShop ProHair heeft zich toegespitst op de nieuwe trend: authentiek scheren met de technieken van nu! Mannen met baarden zijn van harte welkom voor het knippen, trimmen en scheren van jouw baard.

BarberShop ProHair werkt met de heerlijke producten van “Taylor of Old Bond Street”, een merk welke bekend staat om zijn luxe scheerproducten voor de perfecte scheerervaring. Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en heeft een modern frisse geur, bestaande uit een basis van muskus, patchouli-olie en vanille. Heerlijk om zelf te ervaren, maar ook leuk om als cadeau te geven!

De verschillende shaves zijn ook online te boeken!

Geschiedenis van het scheren:

Vandaag de dag scheren we ons met vlijmscherpe scheermesjes om een perfect glad scheerresultaat te verkrijgen, maar dit is niet altijd zo geweest! In de oudheid gebruikten mannen scherpgeslepen stenen om zich te scheren. Met behulp van een stuk brandend hout werden de haren weg geschroeid. Scheren werd gezien als symbool van jeugdigheid. In onze tijd bepaald vooral de mode dat scheren netjes, verzorgd en sexy is!!

Prijslijst Barbershop

Knippen

 • Knippen & drogen€ 25,50
 • Knippen kind € 20,50
  (t/m 5 jaar)
 • Contouren bijwerken € 13,00

Scheren

 • Contour shave € 15,00
  (contouren baard scheren)
 • Contour shave & trimmen € 20,00
  (contouren baard scheren en trimmen)
 • Italian Shave€ 30,00
  (scheren van het gezicht, gehele baard)
 • Combinatie knippen & scheren € 47,50
 • Combinatie knippen, trimmen en contour shave€ 41,50
 • Kort bijwerken baard€ 9,00

Stuur ons een bericht

* Wij willen je verzoeken de velden die gemarkeerd zijn met een sterretje in te vullen zodat wij je aanvraag goed kunnen verwerken.
De koffie staat al voor je klaar, graag tot ziens bij ProHair!